În data de 27 iunie, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva – Nădlac, împreună cu cei ai Biroului de Poliție Autostradă A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva și Autostrada A3 Turda – Borș, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, cu scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave.

În cadrul activităților au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale, din care : 81 pentru nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă, 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni contravenționale pentru diferite defecțiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri.

Valoarea sancțiunilor a fost de aproximativ 49.000 de lei, fiind reținut 1 de permis de conducere pentru depășirea vitezei legale de deplasare.

Brigada Autostrăzi își reafirmă angajamentul de a continua eforturile în vederea creșterii siguranței rutiere și îndeamnă toți participanții la trafic să respecte cu strictețe regulile și normele în vigoare.

 

Articolul precedentProfesorul Marco Ceccarelli, Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica Timișoara
Articolul următorUPT lansează un program de masterat denumit „Quantum Computing”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.