Aproape de comă alcoolică și drogați sau cum arată inconștiența la volan

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați de 25, 46 și 53 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

La data de 18 iulie, în jurul orei 20:29, polițiștii Biroului Rutier Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control, pe raza localității Surducul Mic, județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Tot duminică, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe raza localității Saravale, județul Timiș un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, ce se afla sub influența alcoolului.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că numărul de înmatriculare este fals iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fine, tot ieri, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe DN 59, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here