Aquatim anunţă lucrări de igienizare, Făget, Balinț, Liebling, Voiteg şi Sacoșu Turcesc

Aquatim anunță că, joi, 8 aprilie, între orele 09:00-14:00, vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a rețelei de apă, în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea Spitalului și Gheorghe Doja. Ca tare, presiunea va fi scăzută.

Tot joi, 8 aprilie, între orele 08:00-16:00, se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă din Balinț. Aici, în acest interval orar precizat, apa va fi sistată.

În aceeaşi zi între orele 8.00-16.00, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție a apei.

În perioada 7-9 aprilie, între orele 9.00-15.00, se vor efectua lucrări de igienizare în Liebling. Presiunea va fi scăzută.

În 9 aprilie, între 08:00-16:00, va fi presiune scăzută și în localitatea Sacoșu Turcesc, din cauza acelorași lucrări de igienizare ale bazinului de înmagazinare a apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here