Sâmbătă, 4 noiembrie, între orele 8-15 vor avea loc lucrări de mentenanță la hidrantul din fața sediului central Aquatim, situat pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 11/A.

Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Franz Liszt, Borsec, Nikolaus Berwanger, Gheorghe Lazăr (între străzile Gheorghe Dima și Pictor Ion Zaicu), precum și la Punctul Termic nr. 30, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, Casa Adam Müller-Guttenbrunn, sediul Aquatim, Liceul Nikolaus Lenau, Consulting Hub, City Business Centre, Prospero, Sky și Bistro 700.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentCentrul de Artă și Tehnologie pentru Colaborarea cu Japonia JUTSU, de la UPT, a fost inaugurat în prezența ambasadorului Hiroshi Ueda.
Articolul următorCANOPY, pentru prezent şi pentru istoria de 100 de ani a UPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.