Aquatim anunță unele lucrări în mai multe localități pe data de 1 aprilie 2022

Pentru spălarea rețelei de distribuție, vineri, 1 aprilie, între orele 9 și 15, se va întrerupe furnizarea apei în Liebling și Ghilad.

Tot vineri, 1 aprilie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în Ohaba Lungă, Dubești, Ghizela, Șanovița, Gruni și Belinț. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 8-16, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută.

De asemenea, vineri, 1 aprilie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în Sacoșu Turcesc și Vucova. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here