Odată cu instalarea caniculei, Aquatim a decis să vină în sprijinul timișorenilor prin deschiderea a trei puncte de hidratare în toate locațiile în care există program de relaționare cu publicul: Gheorghe Lazăr nr. 11 A, Enric Baader nr. 11 și Treboniu Laurian nr. 7.

Punctele de hidratare vor fi amenajate în corturi instalate special pentru a conferi umbră și vor fi dotate cu dozatoare de apă rece.

Toți clienții noștri sunt așteptați, cu drag, să se răcorească în aceste locuri gândite special pentru ei, la un pahar de apă sigură și o discuție amicală.

Punctele de hidratare vor deveni funcționale, în toate cele trei locații, de miercuri, 29 iunie. Ele vor funcționa pe toată perioada caniculară.

În egală măsură, reamintim că Aquatim gestionează fântânile publice din oraș, cu precizarea importantă că apa este analizată de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai Laboratorului Control Calitate Apă din cadrul Aquatim, pentru verificarea conformării la cerințele legislației în vigoare.

Adresele și calitatea apei pot fi consultate la următorul link:

 

https://www.aquatim.ro/informa%C8%9Bii-utile/calitatea-apei/f%C3%A2nt%C3%A2ni-publice-forate-timi%C8%99oara/

 

Articolul precedent5 ELEMENTE de baza ale unui sistem pluvial de calitate
Articolul următorRectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Revenim la un scenariu optimist pentru admiterea 2022, după rezultatele din prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.