Timișorenii de pe mai multe străzi din oraș vor rămâne mâine, 16 august, între orele 9.00 și 18.00, vor fi întreruperi în furnizarea apei în Timișoara, pentru lucrări de modernizare în zona pasajului Popa Șapcă, pe străzile Popa Șapcă, Constantin Brâncuși, Aurel Popovici, Olimpiadei, Zurobara, la punctele termice de pe străzile Olimpiadei și Aurel Popovici.

Se va lucra la intersecția străzilor Popa Șapcă și Brâncuși, pentru conectarea noilor conducte de apă la rețea.

Tot miercuri, între orele 8.00 și 13.00, se va întrerupe furnizarea apei reci și în localitatea Banloc, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei.

De asemenea, în perioada 16–23 august, se va întrerupe furnizarea apei reci, zilnic, în Jebel, între orele 8–15:30, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această perturbare va fi de scurtă durată.

 

Articolul precedentNu mai putem circula pe sub pasajul Jiul! Vezi aici cât durează restricția
Articolul următorCântăreața de muzică populară, Stana Izbașa, condamnată la închisoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.