Aradul se pregătește să scrie istorie și să intre în Cartea Recordurilor!

Aradul se pregătește să scrie istorie în fitness, prin Transilvania Fitness Festival! Evenimentul aflat la prima ediție, va avea loc în perioada 20-21 mai. Performanța pe care organizatorii își doresc să o atingă este ca peste 500 de oameni să se sincronizeze făcând 500 de genuflexiuni.

TFF2017 se va desfășura pe parcursul a două zile, prima fiind dedicată exclusiv antrenorilor interesați de diverse specializări în domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse.

Așadar, în prima zi, sâmbătă, 20 mai, la Transilvania Fitness Festival va fi ziua antrenorilor care își doresc să câștige noi abilități și să descopere ultimele trend-uri din industria internațională de profil. Sălile Performance Lab și Endorphin din Arad vor găzdui activitățile din cadrul zilei de sâmbătă.

Duminică, 21 mai, la Sala Polivalentă din Arad, Transilvania Fitness Festival le dă întâlnire tuturor pasionaților de fitness, precum și începătorilor și îi invită să facă mișcare sub același acoperiș, încercând diferite tipuri de antrenamente într-o atmosferă aparte.

Aradul și Timișoara, cele două orașe de suflet ale mele în care îmi desfășor activitatea sunt orașe frumoase, dar oamenii nu au ocazia să vadă și să facă sport decât cu antrenorii din sălile în cadrul cărora se antrenează. Dacă cineva vrea să participe la un eveniment sportiv internațional de anvergură, are la dispoziție Bucureștiul sau Budapesta, unde la prețul biletului se adaugă multe alte cheltuieli. Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Asociația Cartea Recordurilor va fi prezentă la eveniment pentru a monitoriza cum peste 500 de oameni se vor sincroniza fâcând 500 de genuflexiuni, iar arbitrajul va fi făcut de Ovidiu Hațegan- arbitru FIFA, unul dintre cei mai apreciați arbitri din lume. De asemenea, lansarea noilor ghete Aerower este o altă surpriză pregătită în cadrul TFF” a declarat Cristian Lucuța, inițiator al acestui festival din partea organizatorului oficial, Aualeu Fitness.”

Detaliile despre eveniment sunt aici: https://www.facebook.com/transilvaniafitnessfestival/ , iar biletele online pot fi cumpărate de aici: http://www.bit.ly/tffonline

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here