Polițiștii orașului Deta au identificat patru persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, acestea ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o societatea comercială, situată pe raza orașului Deta, iar din interior ar fi sustras țigarete și cartele telefonice, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

În baza autorizației emise de Judecătoria Deta, în cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție pe raza localității Voiteg, la domiciliul unuia dintre bănuiți, ocazie cu care au fost depistate bunurile sustrase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 noiembrie 2016, trei dintre bănuiți ar fi sustras bunuri dintr-o altă societate comercială, situată pe raza localității Voiteg.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, trei dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articolul precedentStudenții timișoreni și-au scris dorințele în scrisori adresate Moșului EduCrăciun
Articolul următorHoț de buzunare prins la furat într-o farmacie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.