Arestat preventiv pentru furturi din magazin

Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea a două furturi din societăți comerciale. Prejudiciul  cauzat este de aproximativ 8500 de lei.

Potrivit oamenilor legii, în perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, bărbatul ar fi sustras din două societăți comerciale, trei telefoane mobile și un portmoneu cu acte persoanele și carduri bancare. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele lui Judecătoria Timișoara a emis mandat pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Reamintim că, la data de 20 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 5 Timișoara pentru același gen de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.