O mie de pachete cu ţigări şi o armă cu aer comprimat confiscate în urma unor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, desfăşurate de poliţiştii de frontieră. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat trei percheziţii domiciliare, într-un dosar de contrabandă.

Trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, în urma percheziţiilor fiind confiscate ţigări, tutun, alcool, o armă cu aer comprimat, precum şi diverse sume de bani.

Sâmbătă dimineață, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mehedinţi, la persoane implicate în săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, fiind aduse la audieri trei persoane.

În urma percheziţiilor au fost depistate şi indisponibilizate 408 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Bond, Viceroy, Winston şi Marble,  o puşcă cu aer comprimat şi suma de 3358 lei.

contrabanda tigari

Ieri după – amiază, continuând acţiunile de combatere a traficului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe comunicaţia Turnu Severin – Vânju Mare, pe conducătorul unui autoturism Audi înmatriculat în Bulgaria. La controlul autoturismului condus de un șofer, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj cantitatea de 600 de pachete cu ţigări marca Marble pentru care acesta nu deţinea documente de provenienţă.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt detinate săvârşirii acesteia.

Articolul precedentBătălie pentru clasele pregătitoare la școlile de elită din Timișoara
Articolul următorFără apă potabilă în localitățile timișene Cadar, Șipet, Tormac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.