Arte-Factum susține Teatru Surd/Basca/Solidart la Timotion 2021!

Ioana Mărăscu, cea mai tânără actriță a companiei independente Arte-Factum, aleargă la Timotion 2021 pentru teatru! Ea a ales să fie Campioana echipei #artefactum și să susțină un proiect original, pus la cale de Asociația Solidart, Teatrul Basca și Angela Mate: Teatru Surd.

Solidart, Basca și translatorul LMG Angela Mate fac un mare pas înainte: spectacolul ”La început a fost Tăcere”, jucat exclusiv de actori surzi, în limbaj mimico-gestual.

Ioana Mărăscu, activează în lumea artei încă de la începutul liceului. S-a remarcat de-a lungul timpului prin roluri pe care și le-a însușit deplin, roluri pline de energie și viață în cadrul proiectelor propuse de The Actors Studio Timișoara, Timișoara 2023, Asociația Culturală ArteFactum. Se dedică complet actoriei și visează la o carieră în această direcție. O actriță cu o autenticitate scenică naturală, obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, așa cum o recomandă regizorii cu care a lucrat.

Susține cauze în care crede, iar anul acesta va alerga la Timotion, Crosul Visma (5km), în calitate de Campion Timotion. Este susținută de compania independentă ArteFactum, în cadrul cătreia a și debutat în spectacolul Dostoievski b@r.

Pentru Timotion se poate dona până la data de 30 Iunie 2021. Pagina de campion a Ioanei Mărăscu: https://www.timotion.ro/campioni/view/?id=506

În prezent are 18 ani și este o elevă prestigioasă a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara și past-president a Clubului Leo All 4 All Timișoara. Se pregătește pentru admiterea la actorie, alegând să își înceapă studenția în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here