Ioana Mărăscu, cea mai tânără actriță a companiei independente Arte-Factum, aleargă la Timotion 2021 pentru teatru! Ea a ales să fie Campioana echipei #artefactum și să susțină un proiect original, pus la cale de Asociația Solidart, Teatrul Basca și Angela Mate: Teatru Surd.

Solidart, Basca și translatorul LMG Angela Mate fac un mare pas înainte: spectacolul ”La început a fost Tăcere”, jucat exclusiv de actori surzi, în limbaj mimico-gestual.

Ioana Mărăscu, activează în lumea artei încă de la începutul liceului. S-a remarcat de-a lungul timpului prin roluri pe care și le-a însușit deplin, roluri pline de energie și viață în cadrul proiectelor propuse de The Actors Studio Timișoara, Timișoara 2023, Asociația Culturală ArteFactum. Se dedică complet actoriei și visează la o carieră în această direcție. O actriță cu o autenticitate scenică naturală, obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, așa cum o recomandă regizorii cu care a lucrat.

Susține cauze în care crede, iar anul acesta va alerga la Timotion, Crosul Visma (5km), în calitate de Campion Timotion. Este susținută de compania independentă ArteFactum, în cadrul cătreia a și debutat în spectacolul Dostoievski b@r.

Pentru Timotion se poate dona până la data de 30 Iunie 2021. Pagina de campion a Ioanei Mărăscu: https://www.timotion.ro/campioni/view/?id=506

În prezent are 18 ani și este o elevă prestigioasă a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara și past-president a Clubului Leo All 4 All Timișoara. Se pregătește pentru admiterea la actorie, alegând să își înceapă studenția în România.

Articolul precedentVeşti bune pentru locuitorii comunei Giarmata! Au început lucrările la cel mai așteptat proiect, rețeaua de apă și canalizare!
Articolul următorElevi mai bine pregătiți, prin pachetul educațional oferit de UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.