Artiști de renume la Flight Festival, organizat la sfârșitul săptămânii, la Timișoara

Se anunță un weekend plin nu doar pentru timișoreni, dar și pentru timișenii în căutare de o escapadă. Artiști importanți vor veni la Flight Festival, între 27 și 29 septembrie, eveniment cares e va desfășura la Aeroportul Utilitar Cioca, care se află la ieșirea din Timișoara, pe Calea Torontalului, la marginea DN6.

Flight Festival se anunță a fi un eveniment de anvergură, cu trei scene, un hangar transformat în cinema și cu ateliere pentru copii. La sfârșitul săptămânii, pe cele cinci hectare ale locației sunt așteptate mii de persoane. Cei mai importanți artiști care vor veni la Flight Festival sunt ATB, Vama sau The Motans. Vor fi proiecții de film, iar în cadrul acestora va fi prezentat și serialul Hackerville, care a fost realizat la Timișoara.

Va exista o scenă principală, una tehno și una retro. La Flight Festival, în prima parte a zilei sunt așteptați copiii, care vor putea lua parte la ateliere creative. În cea de-a doua parte a zilei sunt programate concertele și cele mai multe dintre proiecții. La capitolul invitați sunt nume sonore precum Cristian Mungiu sau Irina Margareta Nistor. Serialul Hackerville va fi prezentat sâmbătă, de la ora 14.00, urmând să ia parte și o parte dintre actorii producției realizate la Timișoara.

Organizatorii au pus la dispoziție autobuz din Timișoara și 3000 de locuri de parcare pentru autoturisme. Accesul cu autobuzul se va putea face din jumătate în jumătate de oră. Mijloacele de transport circulă pe traseul Calea Şagului, Complexul Studenţesc, Punctele Cardinale, Iulius Mall, Calea Torontalului.

Organizatori ai evenimentului sunt Fundaţia Academică Culturală Timişoara, împreună cu Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Timişoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here