Artiști din toată lumea, vin la Timișoara pentru a-l omagia pe regele caricaturii Ștefan Popa Popa`s

Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Ștefan Popa-POPA’S anunță Deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 noiembrie.

La acest eveniment participă caricaturiști din șase continente și nume importante precum Nicu Alifantis, Horațiu Mălăele, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Dan Puric, creând cel mai mare regal al caricaturii din toată lumea.

Această manifestare este rezultatul dorinței artiștilor din toate colțurile Europei, de a aduce un omagiu “regelui caricaturii” Ștefan Popa-POPA`S, cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în cartea recordurilor, foarte cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni și conducători din lume”, spun organizatorii.

Programul manifestărilor va cuprinde diverse activități precum caricaturi live pentru toți participanții executate de mari caricaturiști ai lumii, lansare de carte prezentată de Cornel Ungureanu (președintele Uniunii Scriitorilor din Banat) și întâlniri cu Gheorghe Zamfir, Dorel Vișan și Florin Piersic.

Expoziția POPA’S poate fi admirată în perioada 24 noiembrie – 17 decembrie la Bastionul Maria Theresia, orar de vizitare 10:00 – 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here