Asigurarea măsurilor de ordine de Ziua Naţională şi la sfârşit de săptămână

Jandarmii , în cooperare cu I.P.J. Timiş, I.S.U.,,Banat” Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, vor asigura în perioada 01 – 04 decembrie 2016, măsurile de ordine şi siguranţă publică, la manifestările prilejuite de Ziua Naţională şi aprinderea luminilor de sărbători din Piaţa Victoriei din municipiul Timişoara.

Având în vedere că în data de 01 decembrie, se sărbătoreşte Ziua Naţională a României, iar în municipiul Timişoara, începând cu orele 11.00, se va desfăşura o paradă militară la care va participa un public numeros, pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări: Cei care participă la parada militară sau manifestările cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi; să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemnea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222.229.

masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here