Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș si-a marit numarul de membri

La ultima sedinta a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș a fost aprobata intrarea unor noi comune in randul asociatiei. Astefel de luna aceasta ADI Timis are trei noi membri. Este vorba despre comunele: Ghizela, Manastiur si Jamu Mare. In prezent pe lista asociatiei figureaza peste 70 de comune din judetul Timis.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș s-a constituit în scopul reglementării, înfiinţării, organizării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional, destinate înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilităţi publice aferente serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, pe baza strategiei de dezvoltare a acestuia.

Prin contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare încheiat în data de 19.01.2010, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș delegă dreptul de a expoata, întreține, administra, investi și furniza servicii de alimentare cu apă și de canalizare în cadrul ariei de competență teritorială a Autorității Delegante către Operatorul Regional  SC AQUATIM SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here