Atât de tânăr şi atât de… infractor! Incredibil ce a făcut un puşti de 18 ani

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 18 de ani, cercetat pentru furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 27 decembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 18 de ani, cercetat pentru mai multe infracțiuni. În fapt, în noaptea de 26 decembrie, o persoană necunoscută a sustras dintr-un imobil, situat pe strada Iohani din localitatea Giarmata, un telefon mobil și două chei aparținând unui autoturism.

De asemenea, folosindu-se de una dintre chei, tânărul a sustras autoturismul aparținând persoanei vătămate, care ulterior a fost găsit avariat pe strada Morii din localitatea Giarmata, județul Timiș. Prejudiciul, de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat parțial.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului și recuperarea prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here