„Ateliere fara bariere”. CCIA Timiș, în sprijinul drepturilor, demnității și bunăstării persoanelor cu dizABILITĂȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se implică direct, activ și financiar în activitățile de responsabilitate socială, pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă a societății timișene.

Astfel, timp de o săptămână, CCIAT a pus la dispoziția Asociației pentru Capacitarea Abilităților Speciale întreg spațiul Centrului Regional de Afaceri pentru organizarea ediției 2022 a “Ateliere fără bariere”.

Conceput pentru copiii și tinerii cu dizabilități, evenimentul este destinat părinților copiilor cu nevoi speciale, copiilor cu nevoi speciale, voluntarilor și oricărei persoane doritoare să descopere și să exploreze lumea continentelor planetei și să pornească într-o nouă aventură a jocului, prieteniei, acceptării și speranței.

Zilnic, până vineri, 15 iulie, între orele 10-14, sălile CRAFT găzduiesc o serie de ateliere tematice, la alegerea și preferința copiilor.

Evenimentul este cu intrare liberă.

“Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm respect față de aceste persoane și să le arătăm că suntem alături de ei oferindu-le sprijinul și solidaritatea noastră. De aceea, vă invităm să petreceți momente pline de emoție și dragoste alături de ACAS, CCIAT, familie și prieteni”, transmite Florica Chiriță, președintele CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here