Atenție bănățeni, nu vă lăsați păcăliți! Metoda “Accidentul” continuă să facă victime

furt magazin

Doi tineri care au înșelat zeci de persoane au fost reținuți de polițiștii din Lugoj. Mai multe persoane au căzut în plasa acestora, care profitau de naivitatea oamenilor prin metoda “Accidentul”.

Cei doi indivizi, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, şi-au asumat identități și funcții false şi au pretins persoanelor vătămate diferite sume de bani, invocând implicarea celor apropiaţi în accidente de circulaţie soldate cu victime.

Potrivit poliţiştilor, cei doi suspecţi din judeţul Călăraşi, în perioada februarie  – iunie au comis patru fapte de înşelăciune în Lugoj. Mai exact, aceștia sunau diferite persoane și pretindeau că lucrează în Poliție sau Procuratură și le cereau bani. În plus, motivau că o rudă a avut un accident în care au fost implicate victime și este  nevoie de o suma de bani pentru ca aceasta să nu fie condamnată. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la peste 15.000 de euro.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi. Unul dintre bănuiţi este cercetat în stare de arest preventiv de poliţiştii clujeni, pentru fapte cu acelaşi mod de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here