Polițiștii cărășeni caută un bărbat bănuit că în urmă cu câteva zile a furat din locuința unui bătrân 13.800 de lei și 10 galbeni.

În data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 12.15, poliţiștii municipiului Caransebeş au fost sesizați prin apel la 112 de către un bătrân în vârstă de 79 de ani, din localitate, care anunța faptul că un necunoscut i-a sustras o sumă mare de bani din locuință”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au stabilit că bătrânul a fost abordat pe o stradă din apropierea locuinței sale din Caransebeș, de un bărbat necunoscut. Intrând în discuție cu acesta, bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator întrucât are probleme la coloana de apă. Bărbatul necunoscut s-a oferit să-l ajute. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonică cu un instalator, asigurându-l pe bătrân că va veni cineva într-o oră pentru a remedia problema.

După câteva momente, bărbatul l-a întrebat pe bătrân dacă deține sume de bani în casă pentru că el a fost director la o bancă și știe că în noaptea respectivă „se vor schimba banii”. Crezându-l, bătrânul l-a invitat în locuință și i-a înmânat toți banii pe care îi avea: 13.800 de lei, pentru a-i spune dacă mai sunt valabili. După ce i-ar fi examinat, necunoscutul i-a spus că nu mai sunt valabili și că trebuie schimbați la o bancă, oferindu-se să îl ajute. Bătrânul a acceptat, mergând în altă încăpere pentru a se schimba de haine. În acest timp, bărbatul necunoscut i-a spus că pleacă înainte şi îl aşteaptă la o agenţie bancară.

Ulterior, bătrânul a constatat că îi lipsesc 13.800 lei şi 10 galbeni şi a sesizat Poliţia.

În continuare, polițiștii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.

Articolul precedentIncendiu provocat de o afumătoare improvizată, în Timiş! Pompierii au intervenit de urgenţă
Articolul următorCreştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc astăzi Crăciunul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.