Atenție, șoferi! Trafic blocat, duminică, pentru câteva ore!

Spread the love

Sute de copii, părinţii lor, dar şi alte persoane care aleargă şi merg cu bicicleta de plăcere vor participa la un eveniment sportiv în acest weekend, pentru care este necesară închiderea traficului rutier pe câteva străzi din Timişoara.

Duminică, 23 septembrie 2018, peste 600 de persoane se vor întrece la probele de ciclism şi alergare organizate de Asociaţia Club Sportiv Alergotura, cu ocazia Conti Running Day.

Evenimentul sportiv se va desfăşura în Parcul Regina Maria şi pe străzile bvd. Corneliu Coposu, str. Pestalozzi, splaiul Nistrului (în dreptul parcului).

Pentru a oferi condiţii de siguranţă participanţilor, traficul va fi întrerupt în intervalul orar 08:30 – 12:30 pe străzile: Corneliu Coposu, str. Pestalozzi, splaiul Nistrului (în dreptul parcului Regina Maria) şi prin Pasajul Michelangelo.

Singurul mijloc de transport în comun afectat va fi Expresul E8.

Conducătorii auto sunt îndrumaţi să folosească alternative pentru zona în care va avea loc evenimentul sportiv. În acest sens, sunt recomandate străzile: Cuvin – Ştefan cel Mare, Socrate – Aleea FC Ripensia, bvd. Vasile Pârvan – str. Cluj sau str. Michelangelo.

Persoanele care au maşina parcată pe bvd. Coposu sau pe str. Pestalozzi şi doresc să părăsească zona în perioada în care se vor desfăşura probele de alergare şi de ciclism vor fi îndrumate de către voluntari spre cele mai apropiate ieşiri: str. Ofcea sau str. Ştefan cel Mare.

Echipa Alergotura invită publicul să se alăture acestui eveniment sportiv şi să ofere suport şi încurajări participanţilor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here