Ați văzut-o? Fata de 16 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia e disperată

Polițiștii hunedoreni au fost sesizați ieri de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Petrila, cu privire la faptul că fiica concubinei sale, HERESTEȘAN ANDREEA-VOICHIȚA (foto), în vârstă de 16 ani, din Petrila, în data de 11 februarie, în jurul orei 22.30, a plecat de la domiciliu, în timp ce ei dormeau, şi nu a mai revenit.

La data plecării de la domiciliu, minora purta o pereche de pantaloni blue-jeans, de culoare albastru, o geacă de culoare neagră, cu glugă şi încălţăminte sport de culoare roșie.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m, greutate 45-50 kg., ochi căprui, părul castaniu închis, până la nivelul umerilor, fața rotundă, urechi normale, bărbia ovală.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că fata, care a mai fost plecată de la domiciliu, avea asupra sa, în momentul plecării voluntare de la domiciliu, o geantă de culoare neagră, însă nu avea bunuri de valoare, acte de identitate şi nici telefon mobil, asupra ei.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări și investigații pe raza orașului Petrila, însă, până în prezent, minora nu a fost găsită, motiv pentru care poliţiştii vor continua activităţile investigative şi de căutare, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.