Au dat muzica la maxim, acum bagă mâna în buzunar. Curge cu amenzi pentru cei care își deranjează vecinii

Polițiștii locali au continuat în acest sfârșit de săptămână să răspundă sesizărilor primite de la cetățeni cu privire la tulburarea liniștii publice pe timp de noapte prin muzică la intensitate ridicată, de natură să producă disconfort locuitorilor orașului.

Astfel, reprezentantul societății Adran Fast Food de pe strada Gheorghe Lazăr a organizat o petrecere cu caracter privat, la care a pus muzica tare, sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.30, motiv pentru care a fost sancționat de polițiștii locali cu 2000 de lei conform Legii 61/1991. Tot cu amendă s-a ales și un alt timișorean care a dat drumul la muzică în incinta restaurantului Coco de pe str. Eugeniu de Savoya, în jurul orei 2.55, iar un altul, care a dat prea tare muzica pe str. Mătăsarilor, într-un imobil de locuit, a fost de asemenea, sancționat conform Legii 61/1991 republicată.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în special pe timp de vară numărul de astfel de reclamații și sancțiuni crește, motiv pentru care în continuare se vor face verificări și se vor lua măsurile legale. De la începutul anului au fost aplicate un număr de 133 sancțiuni în valoare de 89.500 lei pentru tulburarea liniștii, în special pe timp de noapte, prin muzică la intensitate ridicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here