Au fost confirmate două noi cazuri de coronavirus! Este vorba despre două fete de 15, respectiv 16 ani

Numărul bolnavilor infectați cu coronavirus este în creșere. Astăzi au fost confirmate alte două cazuri de persoane infectate cu COVID 19. Numărul cazurilor ajunge astfel la 11.

Este vorba despre o fată de 15 ani din Timișoara, care învață la Liceul Alimentar, împreună cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara diagnosticați cu coronavirus, dar într-o altă clasă.

La acest moment cursurile instituției de învățământ sunt suspendate până pe 11 martie, urmând ca în cursul zilei de luni. Se ia în calcul suspendarea cursurilor pentru o perioadă de 14 zile.

Fata de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de Copii din Timișoara, cu febră și tuse. S-a luat apoi decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră, spun medicii.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în cu bărbatul de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu COVID-19. Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.