Au furat o maşină şi doreau să fugă din ţară cu avionul. Prinşi, în ultimul moment

Polițiștii municipiului Lugoj au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 19 și 26 de ani, bănuiți de furtul unui autovehicul din Lugoj. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au fost identificați doi bărbați de 19 și 29 de ani, ambii din Băilești, județul Dolj, bănuiți de comiterea faptei.

În fapt, în noaptea de 7/8 iulie 2022, în intervalul orar 00:00-09:45, cei doi bărbați ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat (cu cheile în contact) în fața unui imobil de pe strada A. Mocioni din Lugoj.

La data de 17 iulie, polițiștii lugojeni au pus în executare două mandate de aducere cu privire la cei doi bănuți, aceștia fiind depistați pe Aeroportul Internațional din Craiova în timp ce se pregăteau să părăsească țara. Autovehiculul a fost recuperat.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here