Au început înscrierile comercianților pentru Târgul de Paște

Municipalitatea dă startul înscrierilor comercianților la cea de-a noua ediție a Târgului de Paște.  Astfel, cei interesaţi să participe pot depune cereri la Primărie de astăzi și până în 29 martie la Camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele nr. 8 şi nr. 9, pentru Direcţia Comunicare.  Orarul este: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 şi marţi 08:30 – 18:30.

Dosarele vor conține următoarele acte: formular (word) de participare la Târgul de Paşti; CD cu pozele şi lista produselor comercializate; poze ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine căsuţă; copie xerox după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate.

Totodată, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna funcţionare a activităţii (curent electric, apă şi altele).

Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al DSVSA Timiş.

Târgul de Paște de la Timișoara va avea loc în perioada 16 aprilie – 4 mai 2016, în Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.