Au mâzgălit cu graffiti clădirile din centrul orașului și s-au ales cu amenzi usturătoare

grafitti2

Și-au încercat “talentul” pe pereții clădirilor din centrul orașului, însă au plătit scump. Vorbim despre doi tineri care au fost surprinși azi-noapte mâzgălind cu spray-urile graffiti în Piața Victoriei.

Polițiștii locali i-au depistat pe aceștia în vârstă de 24 de ani, respectiv 22 de ani, avand asupra lor cinci spray-uri și un marker. Ei au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată cu câte 500 lei, urmând să fie trași la răspundere și cu privire la costurile refacerii pereților desenați. “Primul dintre ei a mai fost depistat și sancționat de două ori desenând cu spray-urile pe pereții clădirilor de pe B-dul Eroii de la Tisa și deteriorând prin desenare mai multe indicatoare rutiere. Tinerii nu neagă că se ocupă cu astfel de îndeletniciri și au declarat că își vor asuma curățarea pereților”, transmite conducerea Poliției Locale Timișoara.

grafitti3

În plus, Poliția Locală Timișoara atrage atenția că persoanele care se ocupă cu astfel de practici deteriorând clădirile și creând un aspect inestetic acestora riscă pe lângă sancțiunile în bani și să plătească pentru refacerea fațadelor acestora, conform legislației în vigoare.

Cetățenii care observă situații în care tinerii desenează pe pereții clădirilor, imobilelor de locuit, pe monumente, mobilier urban trebuie să solicite sprijinul polițiștilor locali la telefoanele 0256.968 sau 0256.246.112.

grafitti1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here