Au speriat etilotestul! Aproape 60 de şoferi au rămas fără permis

Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 7 august, în jurul orei 18:30 polițiștii municipiului Lugoj au depistat pe strada Caransebeșului, din municipiu, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

La data de 8 august, în jurul orei 18:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe raza localitatății Parța, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, tot pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

Tot 8 august, în jurul orei 23:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Venus, din municipiu, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care in urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

In acest week-end, polițiștii rutieri au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației și au reținut 59 de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here