Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 7 august, în jurul orei 18:30 polițiștii municipiului Lugoj au depistat pe strada Caransebeșului, din municipiu, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

La data de 8 august, în jurul orei 18:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe raza localitatății Parța, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, tot pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

Tot 8 august, în jurul orei 23:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Venus, din municipiu, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care in urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

In acest week-end, polițiștii rutieri au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației și au reținut 59 de permise de conducere.

Articolul precedentExpoziție de tarantule vii, la Timişoara, organizată de Muzeul Naţional al Banatului!
Articolul următorSe întrerupe apa în Traian Vuia, Alioș și Ghiroda, din cauza unor lucrări făcute de Aquatim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.