Au venit primele echipamente pentru Secția de Mari Arși a Spitalului Județean din Timișoara! Va fi deschisă în septembrie

Spread the love

Secția de Mari Arși a Spitalului Județean Timișoara va fi deschisă în luna septembrie și va fi cea mai mare din țară. Lucrările au fost finalizate în cea mai mare parte, însă până acum au fost așteptate echipamentele medicale. O parte dintre acestea au ajuns deja, iar în perioada următoare vor veni și restul, pentru ca în septembrie să poată fi deschisă secția care va avea cinci rezerve.

Se lucrează la ultimele finisaje ale corpului B din secția de Mari Arși de la Spitalul Județean din Timișoara. Se mai lucrează la 2 dintre cele 5 boxe sterile. Am aflat astăzi, chiar de la executant, în cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o pe șantier împreună cu managerul spitalului, Marius Craina, că finalizează lucrările înainte de termenul din contract. Ne-am asigurat că tot ce a intrat în atribuțiile Consiliului Județean este respectat iar plățile la care ne-am angajat au fost făcute la timp. CJ Timiș a asigurat peste 2 milioane de lei, doar pentru aceste lucrări. Aparatura cu care vor fi dotate cele 5 boxe este și ea aproape completă, Ministerul Sănătății a asigurat cele 3.5 milioane de euro”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here