AUR își propune să ajungă până pe data de 1 martie în toate colțurile țării în cadrul campaniei „Iarna românilor!”

„Ne-am propus ca în această iarnă, la fel cum am făcut și în vară în cadrul campaniei desfășurate în județe, să ajungem pe fiecare stradă. E timpul ca românii să fie auziți și ascultați! Această campanie este despre locuitorii județului nostru, să ne spună deschis nevoile și preocupările lor. Prin intermediul acestei campanii, vom aduce vocea oamenilor în Parlamentul României și vom căuta soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții în comunitate.

De asemenea, în cadrul acestei campanii, reprezentanții AUR vor fi alături de românii nevoiași, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR își propune să ajungă în cât mai multe localități din întreaga țară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin. Speranțele românilor se îndreaptă către AUR, singura construcție politică cu și pentru români!”, spune Stoica Ciprian-Titi, deputat AUR Timiș.

Caravana Medicală AUR și-a reluat activitatea!

După o pauză de sărbători, Caravana Medicală AUR și-a reluat activitatea din această săptămână. Primul județ în care ajunge este Hunedoara, acolo unde va poposi în trei localități. De la începutul lunii iulie 2023 și până în prezent, caravana a ajuns 69 de localități din 24 județe, de serviciile medicale gratuite beneficiind peste 12.000 de pacienți.

„Rolul Caravanei Medicale este acela de a aduce ajutorul medical în zonele rurale și defavorizate ale țării, aproape de românii care au nevoie de ele. Caravana medicală AUR este șansa unor oameni care au primit până acum doar scuze și explicații de a beneficia de servicii medicale chiar în localitățile în care locuiesc”, mai spune Stoica.

Articolul precedentMaraton cultural al expoziției Brâncuși organizat de Ziua Culturii Naționale
Articolul următorDotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza comunei Topolovățu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.