După muncă şi recompense. AUR Timiş are o seară de poveste joi, 21 decembrie, la Hotelul Streliţia.

Mihai Negoescu, coordonator AUR Timiș: „Ne aflăm în pragul sărbătorilor iar activitatea noastră va continua și în anul 2024! Dorim să ajungem la cârma țării și doresc să îmi felicit toți colegii care au reușit să își consolideze în acest an echipele în județul Timiș. AUR este un partid consolidat pe adevăr și nu îi vom uita pe cei care au fost alături de noi, astfel diseară vom premia membrii fondatori la evenimentul festiv de la ora 19 de la Hotel Streliția. De asemenea, va fi organizată și o strângere de fonduri pentru Caravana Medicală AUR care a reușit pe parcursul acestui an să efectueze mii de consultații medicale gratuite pentru români! După cum bine știți, partidul AUR a folosit subvenția de la Statul Român pentru partidele politice, strict pentru a achiziționa toate cele necesare caravanei medicale și pentru microbusele școlare pregătite pentru școlile românești. Urmează ca anul viitor să continuăm această caravană medicală în restul țării și să ne pregătim pentru guvernarea României!”

Andreas Wrobel, coordonator Tineret AUR Timiș: Reforma în învățământul românesc trebuie să înceapă prin asigurarea siguranței copiilor noștri în școală

„La aproape 10 ani de “România Educată” școlile se prăbușesc peste copii.
Tragedia petrecută la Odorheiu Secuiesc, acolo unde un copil și-a pierdut viața ca urmare a prăbușirii unei porțiuni din clădirea internatului Liceului Tamași Aron, este rezultatul nepăsării celor care au condus România față de educația din țara noastră. Orice scuză inventată de Ligia Deca, Klaus Iohannis sau Marcel Ciolacu este de prisos. În momentul de față trebuie să răspundă pentru starea deplorabilă a învățământului din România toți cei care au pus umărul la distrugerea lui.

Cine își asumă responsabilitatea după această tragedie de la Odorheiu Secuiesc? Nimeni! Pentru că așa au făcut timp de 34 de ani PSD, PNL și UDMR. Au distrus România și nu le-a păsat!
Groparii României din ultimii 34 de ani au pe mâini sângele românilor care și-au pierdut viața în spitalele care au ars, în clădiri de învățământ ce se prăbușesc, poduri care colapsează.
Doamna Deca păstorește aproximativ 50 de unități de învățământ care sunt încadrate la risc seismic 1 și că există în jur de 4000 de școli care nu au autorizație ISU de funcționare, de securitate la incendiu.
Din păcate, tragedia care a avut loc la Odorheiu Secuiesc se poate repeta oricând, dar cu toate acestea educația nu primește nici anul acesta 6% din PIB, ci puțin peste 4%. Toți cei responsabili trebuie să plece acasă de urgență!”

Articolul precedentŞcoala Verde de la Giroc prinde contur!
Articolul următorCâte zile libere vor avea bugetarii în 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.