Autoturism căutat de autoritățile din Portugalia, găsit de poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW X6, semnalat de autorități ca fiind furat din Portugalia.

Noaptra trecută în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un bărbat, cetățean român, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

În urma controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de caroserie poansonată pe autovehicul este modificată prin intervenție mecanică. Verificând în baza de date, oamenii legii au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Portugalia.

Tânărul a declarat polițiștilor că a cumpărat autoturismul din Portugalia de la o persoană necunoscută, fără să cunoască faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 110.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here