masina furata

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat azi noapte un autoturism de lux, ce figura în baza de date a Interpol ca fiind furat din România, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată ilegal din ţară. Azi noapte, în jurul orei 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad un cetăţean din Dolj s-a prezentat pentru a ieşi din țară. Bărbatul în vârstă de 41 de ani conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, astfel că au efectuat verificări în baza de date. Din cercetări au stabilit faptul că maşina figurează în baza de date Interpol, ca fiind furată din România. Şoferul a declarat că nu are cunoştiinţă că autoturismul este furat, el l-a împrumutat de la fiul său, care l-a cumpărat dintr-o piaţă din judeţul Mehedinţi în anul 2014.

Poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

furt masina

Articolul precedentCincizeci și patru de kilograme de cafea confiscate de către jandarmi din piaţa Flavia
Articolul următorMedici de top din Europa și părintele medicinei fetale împărtășesc experiența cu sute de medici din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.