Autoturism furat din Spania, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timişeni. Vezi explicația șoferului

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, la controlul de frontieră, un autoturism care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism, un cetăţean român în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timişeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Spania. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional şi nu avea cunoştinţă despre faptul că vehiculul ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 7.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here