Autoturism radiat din circulaţie, depistat la vama Cenad

A vrut să scape basma curată, însă a fost prins imediat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism neînmatriculat.

Ieri la ora 12.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontier un bărbat în vârstă de 59 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş care se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai, înmatriculat în Germania.

La control, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulaţie, plăcuţele de înmatriculare ale acestuia fiind declarate pierdute.

Bărbatul le-a declarat că fiica sa a achiziţionat autoturismul în urmă cu două luni, în schimbul sumei de 1.500 de euro, de la un cetăţean german, pe care nu îl cunoştea, neştiind că autoturismul era radiat din circulaţie.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea in circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here