A băgat polițiștii în alertă după ce a sunat la 112 și a anunțat că un necunoscut i-a bătut soția! Ce s-a întâmplat defapt?

0

Și-a lovit soția, iar mai apoi a dat vina pe un necunoscut! În plus, bărbatul a anunțat și Poliția.

Totul s-a întâmplat în Reșița, în data de 1 iunie, când un bărbat de 66 de ani, din Reșița, ce se plimba alături de soția sa pe Aleea Călimanilor, s-a luat la harță cu un șofer. Asta după ce conducătorul auto i-a claxonat pe motiv că cei doi mergeau pe mijlocul părții carosabile. Bărbatul de 66 de ani s-a enervat și a început să-l înjure pe șofer, iar de aici a izbucnit scandalul. În timpul conflictului însă, acesta și-a lovit soția care a intervenit între ei pentru a calma spiritele.

La data de 1 iunie, în jurul orei 09.30, în timp ce se deplasa cu soția pe aleea Călimanilor din municipiul Reșița, un bărbat de 66 de ani a adresat injurii unui conducător auto care i-a claxonat pe motiv că cei doi se deplasau pe mijlocul părții carosabile. Între cele trei persoane a avut loc o altercație, soția bărbatului de 66 de ani ajungând la spital cu o rană la mână. Ulterior, bărbatul a sunat la Poliție declarând că soția sa a fost agresată de un conducător auto necunoscut”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat ieri conducătorul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, din Reșița. Aceștia au stabilit însă că în timpul altercației, cel care a lovit femeia este chiar soțul ei. Bărbatul a lovit-o accidental în timp ce aceasta a intervenit între ei pentru a aplana conflictul.

La sediul Poliției, bărbatul de 66 de ani și-a recunoscut fapta, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Polițiștii municipiului Reșița continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here