Bal caritabil pentru refugiații din Ucraina

Anual, fiecare club de servicii Lions organizează câte un bal caritabil, în cadrul căruia fondurile obținute sunt direcționate pentru rezolvarea unei probleme acute.

În acest an, cluburile din Timișoara au renunțat la balurile individuale și-au unit eforturile și au organizat un bal comun în care au fost colectate sume mult mai mari, pe măsura proiectului ambițios, acela de a oferi condiții decente într-un spațiu oferit de Primăria Timișoara destinat primirii și găzduirii refugiaților din Ucraina și, în principal, copiilor.

Cele șase cluburi organizatoare, Lions 4 Family, Lions Timișoara, Lion Iris, Lions Diamond, Lions Tymes, Lions Bastion și Lions Dinamys au creat o atmosferă plăcută și emulativă: au fost de toate: muzică, dans, momente coregrafice de excepție, tombolă și o licitație de tablouri.

Nu a lipsit tortul festiv, înconjurat de cei prezenți. Printre invitați am remarcat-o pe Pompilia Szellner Guvernator al Districtului 124 România, o parte dintre past guvernatorii Districtului 124 România, primarul și un viceprimar al municipiului nostru. După centralizarea sumelor încasate și demararea lucrărilor de reabilitare a spațiului, vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here