S-a ANULAT Balulul mascat „Prichindei cu bucurie și dovleci plini de magie”

DANIELA MARIS- OFL Timis

UPDATE: Balulul mascat „Prichindei cu bucurie și dovleci plini de magie” de la Timișoara s-a ANULAT. Organizatorii au luat decizia de a anula acțiunea ca urmare a tragicului eveniment de la un club din capitala.

Juniorii timișoreni sunt invitați sâmbătă la o petrecere de Halloween. Este vorba despre un proiect cultural şi educaţional dedicat tuturor copiilor pentru a stimula creativitatea, imaginaţia şi a stârni bucuria în cadrul unei petreceri tematice cu costume specifice Halloween-ului.

Invitați speciali la petrecere vor fi și câțiva copii care provin din familii defavorizate, abonate la Cantina Socială. Acțiunea este dedicată în mare parte acestora. Astfel, cei mici vor petrece într-un cadru de basm cu personajele din poveştile copilăriei. Se vor premia două concursuri: „Cel mai frumos costum!” şi „Cel mai haios dovleac!”.

Evenimentul va avea loc mâine, 31 octombrie, de la ora 17, la sediul PNL Timiș. Inițiatoarea acestui demers este Daniela Mariș, consilier parlamentar, secretar pe regiunea de vest al femeilor liberale.“Vă așteptăm să veniți costumați în personajele din basme. Va fi o seară magică, plină de surprize, cadouri, tombolă. Dorim să premiem creativitatea, frumusețea și să aducem bucurie copiilor. Este o bucurie pentru mine să pot să organizez astfel de evenimente”, transmite Daniela Maris, inițiatorul acestui eveniment.

În plus, juniorii care nu au costumație de Halloween își pot alege din recuzita pusă la dispoziție de organizatori.

bal mascat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here