Consilierii judeţeni se întrunesc mâine pentru aprobarea unor sume de bani, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, la nivelul judeţului Timiş.

Conform proiectului de rectificare bugetară, CJT va aloca Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara suma de 150.000 de lei. Totodată va fi aprobat şi un nou fond de rezervă, în valoare de un milion de lei.

”În urma solicitării Spitalului ”Victor Babeș”, mâine am convocat consiliul județean pentru aprobarea unui proiect privind alocarea sumei de 150.000 de lei pentru Spital, pentru achiziționarea de consumabile, mai exact teste pentru coronavirus și echipamente speciale de protecție pentru angajați. Va fi aprobat un nou fond de rezervă în valoare de 1 milion de lei pentru a fi pregătiți pentru orice situație care ar putea să apară în viitor”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Consiliul Județean a cumpărat 10 containere pentru izolare, dar și 11 termoscannere, care urmează să ajungă în punctele de trecere a frontierelor.

Articolul precedentPreședintele PSD Timiș, Alfred Simonis: Dincolo de orgolii și mize politice, Timișoara este o prioritate
Articolul următorCCIAT anunţă amânarea seminar de informare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.