Bani, telefoane şi acte, pierdute în pieţele din oraş! Poliţiştii, pe urmele proprietarilor

Polițiștii locali aflați în patrulare în aceste zile au identificat și predat către posesori mai multe obiecte pierdute de aceștia în zonele piețelor din oraș.

Astfel, o femeie a predat polițiștilor locali din Piața Badea Cârțan un portmoneu cu acte și două telefoane mobile găsite în perimetrul pieței. La scurt timp, polițiștii locali au identificat proprietarul acestora și le-au înapoiat.

Tot în aceste zile, polițiștii locali din Piața Iosefin au identificat proprietarul unei borsete pe care un cetățean a adus-o la postul de poliție locală din piață și care conținea suma de 2065 lei și mai multe documente, despre care proprietarul a declarat că le-a uitat pe o bancă din zonă.

De asemenea, în aceste zile, la polițiștii locali care patrulează în Campusul Universitar s-a prezentat un bărbat care a predat un cartuș care putea prezenta un pericol pentru cei care ar fi intrat în posesia acestuia și pe care l-a găsit în iarbă.

Obiectul a fost predat polițiștilor de la Biroul pentru Centrul Universitar pentru luarea măsurilor legale în acest caz. Potrivit Legii privind regimul armelor şi al muniţiilor, orice persoană care ia la cunoştinţă despre existenţa unei arme militare sau a unei arme letale ori a muniţiilor deţinute ilegal, pierdute sau abandonate, este obligată să anunţe de îndată cel mai apropiat organ de poliţie, iar dacă găsește astfel de obiecte este obligată să le predea sau să anunţe cel mai apropiat organ de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here