Bărbat de 35 de ani, reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a lăsat fără 20.000 de lei un alt bărbat!

Spread the love

Un bărbat de 35 de ani din Suceava a găsit o modalitate simplă de a face bani! Şi-a făcut un cont de facebook fals, în care s-a dat drept femeie şi a intrat în conversaţii cu diferiţi bărbaţi. Printre ei şi unul din Timişoara care a şi rămas fără o sumă importantă de bani.

Acesta i-a virat în repetate rânduri sume de bani, care în total se ridică la 20.000 de lei.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest aspect, astfel că au început o anchetă şi acum l-au reţinut pe brăbat în urma unor percheziţii în municipiul Suceava.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două telefoane mobile, o tabletă și înscrisuri.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie 2016, cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, utilizând identitatea unei persoane de sex feminin și ar fi corespondat cu un bărbat, pe care l-ar fi determinat să-i trimită, în repetate rânduri, bani prin intermediul unui sistem de transfer rapid. În această perioadă, victima i-ar fi trimis celui în cauză peste 20.000 de lei”, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here