Ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au inițiat și desfășurat, în ultimele două zile, o acțiune cu polițiștii locali din comuna periurbană Dumbrăvița.

Acțiunea a avut drept scop identificarea rampelor clandestine de deșeuri de pe terenurile aflate de-a lungul centurii Timișoarei, care aparțin de cele două localități, dar și a persoanelor care abandonează resturi menajere și de materiale din construcții. Chiar în timpul patrulărilor, polițiștii locali au observat un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri. Acesta a declarat că lucrează în zonă și, în drum spre casă, a ales să scape de resturile din autovehiocul abandonându-le pe câmp. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali timișoreni cu 10.000 lei, conform OUG 92/2021, fiind totodată somat să strângă deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat.

Rampele clandestine de deșeuri identificate pe raza Timișoarei vor fi salubrizate de societatea de salubrizare Retim, la propunerea Poliției Locale.

Articolul precedentSalonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție 2022
Articolul următorTur virtual la TNT, dar şi un site nou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.