Bărbat din Timiș, urmărit internațional, prins la Cenad!

Poliţiştii de frontieră din Timiș au depistat un cetăţean român, căutat de autoritățile austriece, care avea de executat  cinci ani  de închisoare pentru săvârşirea  mai multor infracţiuni de fraudă bancară.

În data de 27.11.2017, în jurul orei 05.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român  Alexandru  S., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

După ce au verificat datele bărbatului, polițiștii au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca având mandat european de arestare, acesta fiind căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de cinci ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de fraudă bancară, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 17 noiembrie.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here