Bărbat împușcat pe fondul de vânătoare! Este în stare critică

Un bărbat a fost înpușcat accidental pe fondul de vânătoare Bulzești, din județul Hunedoara.

Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul prânzului. Un grup de bărbați a participat la o partidă de vânătoare de mistreți, legală. Însă din cauza neatenției, unul dintre vânători a fost împușcat în zona abdomenului.

Barbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean din Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

”Astăzi, in jurul orei 13.30, polițiștii IPJ Hd au fost sesizati despre faptul ca, pe fondul de vânătoare nr 2 Bulzesti, un bărbat de 53 de ani a fost împușcat accidental in zona abdomenului, in cursul unei partide de vânătoare. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, din primele verificări, au stabilit ca partida de vânătoare in grup restrâns (la mistreț) a avut loc in condiții legale, atât victima, cat si presupusul autor, un barbat de 59 de ani, fiind membri vânători si posesori legali de armă. In cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmand a stabili circumstanțele concrete ale producerii incidentului”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilescă ce s-a întâmplat mai exact pe fondul de vânătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.