Bărbatul din judeţul Arad care a condus o barcă plină cu oameni care s-a răsturnat în râul Mureş, în judeţul Timiş, un copil decedând, iar patru persoane fiind date dispărute, a fost eliberat, marţi dimineaţă, după ce mandatul de reţinere pentru 24 de ore a expirat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad informaseră, luni, că barca răsturnată duminică seară în râul Mureş nu era înmatriculată, iar cel care o conducea – un bărbat de 33 de ani – nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el fiind reţinut pentru ucidere din culpă.

În urma incidentului, a survenit decesul unui minor de 3 ani, din Semlac, în continuare fiind căutaţi un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, şi doi copii din Nădlac.

Pompierii timişeni şi arădeni au reluat, marţi dimineaţă, căutarea celor patru persoane dispărute. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a informat, marţi, că pentru misiunea de căutare-salvare a celor patru persoane dispărute în apele râului au fost alocaţi 13 pompieri, un echipaj de scafandri şi un echipaj SMURD. Aceste forţe se alătură celor din judeţul Timiş – 18 pompieri participanţi la căutări.

Articolul precedentComunicat Aquatim pentru zilele de 2 şi 3 mai
Articolul următorSfârșit tragic pentru un tânăr de 28 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.