Președintele Partidului Mișcarea Populară s-a aflat în această seară în vizită la Timișoara! Traian Băsescu a venit pentru a-și arăta, încă o dată, sprijinul pentru candidații partidului în județ. În acest sens, acesta a susținut o conferință de presă alături de Roxana Iliescu, candidatul PMP la Consiliul Județean, și de Marius Dugulescu, candidat la funcția de primar al orașului de pe Bega.

PMP Timiș și-a făcut încă o dată publice proiectele pentru următorul mandat. Aceștia vor să redea timișenilor toate drepturile constituționale de care, spun popularii, au fost privați până acum.

 „În afară de faptul că punem palmieri, facem vaporașe să le ținem pe doc, cocotieri, nu ne preocupăm de ce scrie în Constituție. Au preferat să cumpere palmieri decât să cumpere echipamente pentru spitale. Sunt nouă drepturi constituționale de care administrațiile locale trebuie să se îngrijească, iar PMP de asta se va preocupa”, a spus, astăzi, Traian Băsescu.

Fostul președinte a venit la Timișoara și cu un apel pentru toți cei care l-au susținut până acum. Acesta a rugat toți băsiștii din Timiș să voteze lista PMP la Consiliul Județean, dar și Marius Dugulescu, primar. „Ne-am săturat de partidele vechi! Nu vrem să mai auzim de PSD și PNL! Toți o apă și un pământ, auzim frecvent aceste exprimări. (…) Noi, astăzi, în România, avem o problemă: neîncrederea electoratului în partidele tranziției. PMP este un partid care nu are atârnate de picioare problemele tranziției. Noi propunem timișorenilor să aibă o guvernare locală care să țină cont că guvernarea este în interesul comunității. Electoratul mie mi-a dat tot, și cuiva care ți-a dat tot, nu-i mai poți cere nimic. Dar eu acum vreau să-i dau înapoi ceva electoratului. Îndemn, de fapt, rog toți băsiștii, care m-au sprijinit mereu când am făcut apel la ei, să voteze și de data aceasta PMP”, a mai declarat Traian Băsescu.

(Sursa: www.sursadevest.ro)

Articolul precedentA început să scadă numărul cerșetorilor din Timișoara
Articolul următorUNPR Timiș a lansat candidații pentru Consiliul Local Lugoj și Consiliul Local Făget

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.