“Bataie” pe mortii COVID la Spitalul Judetean din Timisoara!

Situatie incredibila si batjocoritoare la adresa celor care mor de COVID-19 la Spitalul Judetean din Timisoara. Unitatea spitaliceasca condusa de liberalul Raul Patrascu a initiat o licitatie cu procedura simplificata pentru a castiga cine este in gratiile actualului manager de la cel mai mare spital din Vestul tarii.

Mortii COVID-19 sunt luati la bucata

Maine la Spitalul Judetean din Timisoara va fi aleasa, pe spranceana, o firma care sa se ocupe de pacientii care mor de COVID-19. Pana aici nimic spectaculos, insa, licitatia simplificata (doar cu oferte trimise pe e-mail) are o valoare estimata de 480.000 lei plus TVA. Daca licitatia avea o valoare de 100.000 euro, adica 493.000 lei trebuia facuta licitatie pe bune. Grav este faptul ca decedatii sunt luati la bucata. La fel de grav este si faptul ca domnul manager Patrascu stie ca in urmatoarele 8 luni vor muri 1.200 de persoane. Asta cu toate ca de la inceputul pandemiei la Spitalul Judetean Timisoara au murit de COVID-19 putin peste 500 de persoane.

Licitatie pe email

Firmele de pompe funebre interesate de aceasta licitatie trebuie sa trimita o oferta pe o adresa de email care apartine unui fost membru ALDE, Adriana Sombatean, angajata recent la spitalul mai sus amintit.

Gurile rele spun ca aceasta licitatie simplificata a fost facuta din pixul cuiva care a estimat un numar de morti mult prea mare pentru imbogatirea rapida a unei anumite firme de pompe funebre. Cum ofertele se primesc pe e-mail este simplu de aflat oferta fiecarui participant. Astfel o anumita firma poate fi avantajata.

De la inceputul pandemiei, adica in 13 luni, in judetul Timis au murit putin peste 1.100 de persoane. Cele mai multe decese fiind la Spitalul “Victor Babes” din Timisoara urmate apoi de Spitalul Judetean.si Spitalul Municipal Timisoata. Licitatia “buclucasa” se refera doar la spitalul Judetean iar cei care au intocmit caietul de sarcini estimeaza ca in urmatoarele 8 luni vor muri 1.200 de oameni. In realitatea la Spitalul judetean Timisoara au murit in 13 luni putin peste 500 de pacienti.

1 COMENTARIU

  1. Porcarie cat casa.
    Prin acest mesaj il anunt pe musiu Raulica, manajer al Spitalului judetean care si-a propus ca target sa aibe 1200 de mortide covid (in loc sa scada numarul de la 500 la mai putin) ca daca prin nesansa soartei ajung eu sa mor in spitalul menejariat de dansul si ma ingroapa cu firma dansului, il voi bantui 1000 de ani si pe si pe familia sa, dincolo de viata si nici un sobor de preoti nu va rezolva situatia.

    Ba omule, esti normal la cap sa faci asa ceva? Chiar asa de disperati sunteti dupa bani ca nu lasati famiilor nici posibilitatea sa-si ingroape mortii dupa datina fiecaruia? Chiar nu mai aveti nici un pic de respect sau consideratie nici fata de viata, nici fata de moarte?

    Chiar asa de perversi, farisei si cretinoizi ati ajuns?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here