Polițiștii arădeni au făcut în această dimineață două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

Oamenii legii au depistat la domiciliul unui bărbat de 58 de ani, din Lipova, 11.740 țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, iar la domiciliul unei femei de 89 de ani, din localitatea Conop, alte 480 de țigarete, țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele în cauză dețineau în vederea comercializării și comercializau țigaretele, de la domiciliu, unor persoane de pe raza localității Lipova și din județ.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Articolul precedentVicepreședinte ALDE Marian Cucșa: „Marea speranță politică a lui Traian Băsescu, Siegfried Mureșan, continuă jihadul politic al PNL-ului prin manipulări și dezinformări”
Articolul următorFNGCIMM: Profit brut în valoare de 66,17 milioane lei înregistrat în anul 2017, cu o creștere de 19% a activității față de anul 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.