Boxerul român Flavius Biea va lupta pe 27 aprilie la Timişoara, într-o gală profesionistă în care îşi pune în joc centura de campion IBA, cucerită în urmă cu un an la Mioveni.

„The people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-şi păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfăşurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai. Flavius Biea devenise astfel cel de al cincilea român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. Pentru acest titlu au luptat de-a lungul timpului mai multe nume sonore din box, precum Floyd Mayweather, Oscar De la Hoya, Roberto Duran, Roy Jones Jr sau Arturo Gatti. De data aceasta, Biea va boxa la Timişoara, pe 27 aprilie, în faţa unei asistenţe care a aşteptat revenirea acasă, în ring, a campionului, aproape doi ani de zile. În cea din urmă evoluţie în Sala Sporturilor ‘Constantin Jude’, Flavius Biea a fost declarat învingător la puncte în faţa argentinianului Ruben Ricardo Villalba, triumf ce i-a adus bănăţeanului centura WBC Latino”, spun organizatorii.

Conform organizatorilor galei, Flavius Biea va lupta într-un meci prevăzut pentru 12 reprize şi nu este cunoscut încă numele adversarului, dar cel mai probabil va fi tot din America Latină.

Ultimul meci susţinut de Flavius Biea a avut loc la Bogota în Columbia, acolo unde Biea l-a învins fără emoţii pe argentinianul David Benitez, prin KO tehnic în repriza secundă.

În cadrul galei de la Timişoara vor mai avea loc alte două meciuri de top, fiind deja confirmată prezenţele lui Mihai Nistor şi Claudiu Ienci.

Articolul precedentClinica universitară Endocrinologie a UMF ”Victor Babeș” organizează cursul postuniversitar: Actualităţi în Ecografia şi Elastografia Endocrină
Articolul următorConferința UVT „Judecătorii Europei. Europa judecătorilor” oferă prilejul unei întâlniri speciale cu profesoara Iulia Motoc, judecător ales la CPI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.