Biea pregătit pentru meciul anului. Va lupta cu un mexican în Sala Constantin Jude: Meciuri tari la Boxing Fighting Championship

Flavius Biea este pregătit pentru meciul pe care îl va susţine vineri seară în main-event-ul galei „Boxing Fighting Championship”. În ultima perioadă, pugilistul timişorean s-a pregătit alături de englezul Asinia Byfield.

Cei doi au susţinut o serie de sparring-uri în cadrul sălii „Biea Boxing Gym”, unde deţinătorul centurii intercontinentale IBA a efectuat majoritatea antrenamentelor pentru evenimentul ce va fi organizat la sala „Constantin Jude”.

„A fost o pregătire foarte bună, Asinia este un adevărat profesionist, m-a ajutat foarte mult. El va veni şi la gală. Mai am de dat jos trei kilograme dintr-un total de 11 kilograme, iar acum mă concentrez să fac antrenamente uşoare, dar să transpir foarte mult pentru a intra în categorie”, a declarat Flavius Biea.

Gala profesionistă „Boxing Fighting Championship” se va desfăşura vineri, cu începere de la ora 20:00, la sala „Constantin Jude”, şi va fi transmisă de Pro X.

În deschidere va fi un singur meci, în care va putea fi urmărit timişoreanul Răzvan Lăpăduţ. Primul gong al acestui meci va fi la ora 19:30.

Meciurile din gala propriu-zisă sunt următoarele:

Emil Pop (Târgu Mureş, România) – Rafael Castilla (Chinandega, Nicaragua);
Mihai Desrobitu (Râmnicu Vâlcea, România) – Emil Neikov (Sofia, Bulgaria);
Ionuţ Iancu (Craiova, România) – Ion Puiu (Grimăncăuţi, Republica Moldova);
Amansio Paraschiv (Ploieşti, România) – Ionuţ Trandafir (Ploieşti, România);
Lucian Lazăr (Timişoara, România) – Andrei Crivăţ (Ploieşti, România);
Bogdan Stoica (Bucureşti, România) – Juan Manuel Nunez (Barquisimeto, Venezuela);
Flavius Biea (Timişoara, România) – Ivan Alvarez (Ciudad Obregon, Mexic).

Cântarul oficial al galei „Boxing Fighting Championship” va avea loc joi, cu începere de la ora 19:30, în zona parcului de la Iulius Town. La gală şi la cântarul oficial va fi prezent Stephane Cabrera, vicepreşedintele IBA.

Biletele de intrare pot fi achiziţionate de pe site-ul entertix.ro şi de la recepţia sălilor Biea Boxing Gym şi NextFit Dumbrăviţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here